Tilstandsrapport Pro er en kort og præcis teknisk rapport, der med tekst og foto sammenfatter den byggesagkyndiges gennemgang af erhvervsejendommen.

Overblik over ejendommens tilstand

Tilstandsrapport Pro er en nyudviklet teknisk rapport, der med beskrivende tekst og foto fra ejendommen giver et kort og præcist overblik over erhvervsejendommens stand.

Med rapporten får sælger mulighed for at udbedre eventuelle fejl og mangler, så ejendommen fremstår mere attraktiv. Tilstandsrapporten kan opdateres inden ejendommen sættes til salg.

Køber får et professionelt indblik i ejendommens stand og dermed et værdifuldt fingerpeg om den forventede istandsættelse og vedligeholdelse.

Tilstandsrapport Pro tilbydes til attraktive priser, der kun er mulige, fordi rapporten bygger på et standardiseret koncept – til glæde for alle handlens parter.

Arbejdet udføres af to samarbejdende landsdækkende virksomheder – Domutech og Energihuset Danmark – der begge er specialiseret inden for byggeteknisk vurdering.

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud på Tilstandsrapport Pro.

Priser og bestilling

Priser på Tilstandsrapport Pro

 • Erhvervsejendom på 950 kvadratmeter:
  Prisen er 18.544 kroner inklusive moms.
 • Erhvervsejendom på 2900 kvadratmeter:
  Prisen er 24.294 kroner inklusive moms.
 • Erhvervsejendom på 5500 kvadratmeter:
  Prisen er 30.906 kroner inklusive moms.

Priserne ovenfor er vejledende priser på Tilstandsrapport Pro.

Eventuel opdatering af rapporten inden for 12 måneder: 50 procent af prisen ovenfor.

Prisen for en Tilstandsrapport Pro på en konkret ejendom oplyses ved henvendelse til WTW.

Bestilling af Tilstandsrapport Pro

 • Kontakt
  Ring eller skriv til din kontaktperson hos WTW eller kontakt vores kundeservice på ejerskiftepro@willistowerswatson.com
 • Bestilling af rapport
  Vi oplyser dig straks prisen på en teknisk gennemgang af ejendommen. Ønsker du at bestille rapporten, kan det aftales med det samme.
 • Aftale om dato for besøg
  Vores tekniske konsulenter kontakter dig inden for to hverdage og aftaler en dato for besøget på din ejendom. Hvis du ønsker det, kan du deltage i gennemgangen, men det er ikke nødvendigt. Gennemgangen tager oftest mellem tre og fem timer afhængigt af ejendommens størrelse m.v.
 • Levering af Tilstandsrapport Pro
  Senest fem hverdage efter besøget på din ejendom får du tilsendt den færdige Tilstandsrapport Pro.
 • Tilbud på Ejerskifteforsikring Pro
  Når du modtager din Tilstandsrapport Pro, får du samtidig et uforpligtende tilbud på Ejerskifteforsikring Pro. Tilbuddet er gyldigt i 6 måneder. (I de tilfælde, hvor ejendommens stand er ringe, kan forsikringsselskabet vælge at begrænse forsikringstilbuddet med specifikke forbehold eller eventuelt helt afvise at give tilbud).